Αγαπητοί συνεργάτες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι εταιρίες μας «ΑΦΟΙ ΝΙΚ. ΝΑΖΛΙΔΗ Ο.Ε.» και «Α. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ – Κ. ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», είναι σε διαδικασία συγχώνευσης ώστε από 1η Ιανουαρίου του 2017 να μετατραπούν σε ανώνυμη εταιρία που θα φέρει την επωνυμία «ΝΑΖΛΙΔΗ Α.Ε.».

Η απόφαση μας, μέσα στο σημερινό γεμάτο προκλήσεις οικονομικό περιβάλλον, έχει σκοπό να ισχυροποιήσει τις εταιρίες μας μετατρέποντας τες σε μια ευέλικτη μεγάλη εμπορική εταιρία με προφανή οφέλη για όλους.
Με εξαίρεση τα ιδρυτικά μέλη Αντώνη Χριστοφορίδη και Κώστα Ζεϊμπέκη οι οποίοι αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης, η ανώνυμη εταιρία που θα δημιουργήσουμε θα έχει ως μετόχους τους σημερινούς εταίρους μας και το διοικητικό της συμβούλιο θα αποτελείται από τα ίδια φυσικά πρόσωπα τα οποία γνωρίζετε και με τα οποία συνεργάζεστε και συναλλάσσεστε εδώ και χρόνια.
Σας διαβεβαιώνουμε, ότι κατά την διάρκεια της διαδικασίας συγχώνευσης άλλα και μετά τη σύσταση της ανώνυμης εταιρίας, η συνεργασία μας θα λειτουργεί απρόσκοπτα από τις ίδιες εγκαταστάσεις προσφέροντας τα ίδια προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όπως έκαναν και οι δύο εταιρίες μας μέχρι σήμερα.

Με τιμή,

ΑΦΟΙ ΝΙΚ.ΝΑΖΛΙΔΗ Ο.Ε.
Α.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ-Κ.ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.